Priser for 2022


Medlemspris

185 kr. for 2022

Medlemmer af Ældresagen 150 kr. mod forevisning af medlemskort.

Pris pr. arrangement

medlemmer 90kr.

ikke medlemmer 150kr.

Studerende med studiekort fra uddannelsesinstitutioner i Esbjerg kan komme ind mod forevisning af studiekort. Entreen vil da være 90 kr.

Medlemmer af jazzklubber i Jylland og Fyn kommer ind til medlemspris med fremvisning af medlemskort til anden jazzklub.


Der afholdes minimum 6 arrangementer om året.


Jazzarrangementerne holdes på Dronning Louises 1. sal. Torvet 19, Esbjerg. Søndage fra kl 13.00-15.30. Dørene til første sal åbnes kl 11.30.

Smørrebrød på 1. salen til 40 kr, eller 3 stk. til 100 kr. I pausen kaffe og kage.

For de, der ønsker det, er der åbent i stueplan fra kl 10.00. Her kan man bestille fra Dronning Louises spisekort.

Det er muligt at finde Dronning Louises menukort her.

Følg os på Facebook

Så får du alle vores arrangementer direkte ind i dit nyheds feed.


Jazzklubbens kommende koncerter i 2022.
Ret til ændringer forbeholdes.

Søndag d. 30. oktober 2022 kl. 13:00
The Spirit of New Orleand

The spirit

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

Søndag d. 27. november 2022 kl. 13:00
Henning Munk og Plumperne

henningmunk

Orkesterleder Henning Munk Plum bliver i Dresden kaldt for den danske Sidney Bechet. Kun få behersker sopransaxofonen som han. Henning inspirerer med sin drivende sopransax og lejlighedsvis mesterlig håndterede klarinet enhver forsamling og leder uden GPS sit publikum igennem jazzens vidstrakte gadenet.

Han gør det med hjælp fra den banjospillende professor fra Lund i Sverige, Björn Ekman, på trombone Verdensmusikeren Morten Hertz fra Sorø, bas spilles af Mister Kontrabas, Bjarne Christensen og trommerne betjenes virtuøst af Bjørn Otto Hansen.

Skal man have festen til at lykkes, gæsterne  til at danse, publikum til at gispe eller deltagerne til at juble er det Henning Munk & Plumperne man har brug for!

Søndag d. 18. december 2022 kl. 13:00
Doghouse Cats

doghouse

Doghouse Cats er et 6-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40’erne og 50’erne. De har med hatten på skrå, blankpolerede sko og en 3-mands blæsergruppe skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne.

Doghouse Cats spiller numre som, “In The Mood”, “Shake Rattle and Roll”, “Just a gigolo”, “Don’t Get Around Much Anymore” og mange flere.

Med spilleglæde der kan mærkes langt ud i lokalet har Doghouse Cats allerede haft stor succes hos publikum og spiller såvel på klubber og spillesteder som til private arrangementer og i foreninger.

Sponsorer


    Bliv medlem af Dronning Louises Jazzklub

    og deltag i jazzarrangementerne, Dronning Louise i Esbjerg.

    Jazz arrangementer i Esbjerg

    Vi afholder 6 årlige jazzarrangementer i Esbjerg, Dronning Louise ved Torvet.


    Copyright Ⓒ Dronning Louises Jazzklub - CVR. 40651683