Priser for 2022


Medlemspris

185 kr. for 2022

Medlemmer af Ældresagen 150 kr. mod forevisning af medlemskort.

Pris pr. arrangement

medlemmer 90kr.

ikke medlemmer 150kr.

Studerende med studiekort fra uddannelsesinstitutioner i Esbjerg kan komme ind mod forevisning af studiekort. Entreen vil da være 90 kr.

Medlemmer af jazzklubber i Jylland og Fyn kommer ind til medlemspris med fremvisning af medlemskort til anden jazzklub.


Der afholdes minimum 6 arrangementer om året.


Jazzarrangementerne holdes på Dronning Louises 1. sal. Torvet 19, Esbjerg. Søndage fra kl 13.00-15.30. Dørene til første sal åbnes kl 11.30.

Smørrebrød på 1. salen til 40 kr, eller 3 stk. til 100 kr. I pausen kaffe og kage.

For de, der ønsker det, er der åbent i stueplan fra kl 10.00. Her kan man bestille fra Dronning Louises spisekort.

Det er muligt at finde Dronning Louises menukort her.

Følg os på Facebook

Så får du alle vores arrangementer direkte ind i dit nyheds feed.

Jazzklubbens program 2021.


dochoulind1

Jazzklubbens program for 2022.
Ret til ændringer forbeholdes.

Søndag d. 23. januar 2022 kl. 13:00
Mads Jørgensens Jazzkapel

Mads Jørgensen

Mads Jørgensens JazzKapel spiller og synger traditionel New Orleans Jazz, med en spilleglæde og begejstring, der slår fast at den mere end ethundrede-årige genre stadig har noget at byde på og det på den helt fede måde

Søndag d. 20. februar 2022 kl. 13:00
Gunde on Garner, Henrik Gunde, Nikolas Kock og Karsten Bagge 

Gunde on Garner

Klavertrioen Gunde On Garner spiller i den verdenskendte pianist Erroll Garners ånd. De spiller sange, som blev spillet af Erroll Garner, eller som kunne have været spillet af Garner, hvis bare han havde kendt dem. Ved at følge op på det, som Garner gjorde, og tage udgangspunkt i den gode melodi uden hensyn til, om den kommer fra jazzen, rocken eller poppens verden, nærmer Gunde On Garner sig et udtryk, mesteren selv kunne have haft, hvis han havde levet i dag. 
Man kan, ud over kendte jazzklassikere, høre sange af blandt andre Kai Normann Andersen, Bent Fabricius-Bjerre, Norah Jones, Billy Joel, Gasolin/Kim Larsen, Abba og mange flere.

Søndag d. 27. marts 2022 kl. 13:00
Doc Houlind Internationale New Orleans Style Jazz

DocHoulind

Orkesterleder Doc Houlind sidder ved trommerne, som han i sin tid gjorde det hos Papa Bue’s Viking Jazz Band og en del af repertoiret kan føres tilbage til Papa Bue. Der præsenteres i udgangspunkt New Orleans-jazz ofte i up-beat-udgaver, så sangene fremstår muntre og tilgængelige, ligesom de vil være genkendelige for de fleste.

Søndag d. 24. april 2022 kl. 13:00
Second Line Jazzband fra Sverige.

Second-Line-Jazzband.-High-2

Traditionel jazz fra Göteborg.
Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk liveband hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikums favoritter og har lavet publikumsrekorder gang på gang.

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige 6 medlemmer tilbage.
Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV- og radioudsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige.

Søndag d. 30. oktober 2022 kl. 13:00
The Spirit of New Orleand

The spirit

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

Søndag d. 27. november 2022 kl. 13:00
Henning Munk og Plumperne

henningmunk

Orkesterleder Henning Munk Plum bliver i Dresden kaldt for den danske Sidney Bechet. Kun få behersker sopransaxofonen som han. Henning inspirerer med sin drivende sopransax og lejlighedsvis mesterlig håndterede klarinet enhver forsamling og leder uden GPS sit publikum igennem jazzens vidstrakte gadenet.

Han gør det med hjælp fra den banjospillende professor fra Lund i Sverige, Björn Ekman, på trombone Verdensmusikeren Morten Hertz fra Sorø, bas spilles af Mister Kontrabas, Bjarne Christensen og trommerne betjenes virtuøst af Bjørn Otto Hansen.

Skal man have festen til at lykkes, gæsterne  til at danse, publikum til at gispe eller deltagerne til at juble er det Henning Munk & Plumperne man har brug for!

Søndag d. 18. december 2022 kl. 13:00
Doghouse Cats

doghouse

Doghouse Cats er et 6-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40’erne og 50’erne. De har med hatten på skrå, blankpolerede sko og en 3-mands blæsergruppe skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne.

Doghouse Cats spiller numre som, “In The Mood”, “Shake Rattle and Roll”, “Just a gigolo”, “Don’t Get Around Much Anymore” og mange flere.

Med spilleglæde der kan mærkes langt ud i lokalet har Doghouse Cats allerede haft stor succes hos publikum og spiller såvel på klubber og spillesteder som til private arrangementer og i foreninger.

Sponsorer


  Bliv medlem af Dronning Louises Jazzklub

  og deltag i jazzarrangementerne, Dronning Louise i Esbjerg.

  Jazz arrangementer i Esbjerg

  Vi afholder 6 årlige jazzarrangementer i Esbjerg, Dronning Louise ved Torvet.


  Copyright Ⓒ Dronning Louises Jazzklub - CVR. 40651683

  Lavet med kærlighed af webbureau Hype Media.