Priser for 2024


Medlemskontingent for et kalenderår er 185 kr. 

Medlemmer af Ældresagen 150 kr. mod forevisning af medlemskort.

Pris pr. arrangement

medlemmer 90kr.

ikke medlemmer 150kr.

Studerende med studiekort fra uddannelsesinstitutioner i Esbjerg kan komme ind mod forevisning af studiekort. Entreen vil da være 90 kr.

Medlemmer af jazzklubber i  samarbejdet JazzJylland&Fyn kommer ind til medlemspris ved fremvisning af medlemskort til anden jazzklub. Du kan se omfattede klubber under menupunktet “Om klubben”.


Der afholdes minimum 6 arrangementer om året.


Jazzarrangementerne holdes på Dronning Louises 1. sal. Torvet 19, Esbjerg. Søndage fra kl 13.00-15.30. Dørene til første sal åbnes kl 11.30.

Smørrebrød købes på 1. salen til 40 kr, eller 3 stk. til 100 kr. I pausen kan der købes kaffe og kage for 40. kr. Der kan ikke forudbestilles.

For de, der ønsker det, er der åbent på Dronning Louise fra kl. 10.00. Her kan man spise og bestille fra spisekortet. Det er ikke muligt at få serveret på 1. sal.

Det er muligt at finde Dronning Louises menukort her.

Følg os på Facebook

Så får du alle vores arrangementer direkte ind i dit nyheds feed.


Jazzklubbens koncerter i 2024

Ret til ændringer forbeholdes.

Bemærk: Hvis forsalgsbilletter er udsolgt, kan der stadig være ledige pladser, hvis man kommer i god tid, da vi kun sælger halvdelen af pladserne i forsalg. Dørene åbnes kl. 11.30.

Søndag d. 21. januar 2024 kl. 13:00
Burich-l’Etienne New Orleans Ensemble

Burich-l´Etienne New Orleans Ensemble blev dannet i 2000 og er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues, choro og caribisk inspireret musik.

“Do you know what it means to miss New Orleans” – en musikalsk rejse. Koncertprogrammet er sammensat af Thomas l’Etienne, og er en hyldest til byen ved Mississippi River, dens kultur og mennesker. Den fører lytteren på en spændende musikalsk rejse, hvor vi kommer omkring legenden Buddy Bolden, kreolsk musik, Jelly Roll Morten, Kid Ory og Louis Armstrong. Herfra videre tidsmæssigt til Fats Domino og New Orleans Rhythm and Blues. Vores håb er, at lytteren efter denne koncert har fået en fornemmelse af, hvad det det vil sige at savne New Orleans.

Søndag d. 18. februar 2024 kl. 13:00
Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo

Norbert Susemihls Joyful Gumbo er et international, skandinavisk baseret jazzband med en høj musikalsk standard og følelse for musikken.
Bandet er meget eftertragtet, er især kendt for sin sceneoptræden og har fået mange fine reviews og publikumsanerkendelse.
Sekstetten består af nogle af Europas bedste jazzmusikere; hver især på deres unikke instrumenter.
Bandet har et usædvanligt bredt repertoire af hele spektret af jazzmusik: Traditional Jazz, Swing, Rhythm & Blues, Latin, Gospel, Ragtime og noget funky Brassband Street og Mardi Grass Musik.

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 13:00
Paul Harrison Band

Engelske Paul Harrison står i spidsen for et succesfuldt internationalt band. Mangfoldighed er kendetegnene for hele Harrisons virke, som hans utallige musikalske variationer vidner om. Her har han atter sin engelske landsmand og tætte makker, Kevin Grenfell, med på trombone og vokal.
Harrison er garant for høj kvalitet, med et professionelt og tæt sammenspillet, udadvendt og humoristisk team. Repertoiret favner yderst bredt, og udover bandets kendte numre, samt paletten af traditionelle klassikere, kommer der hele tiden fornyelser til. Med velkendt dynamik bydes der på alt fra fyrige numre til smukke ballader, sikkert leveret i stramme arrangementer, og i alle rytmiske stilarter. Paul Harrison Band har markeret sig stærkt på alverdens scener, siden det blev etableret i 1998. Dermed kan den populære og altid top energisk spillende Harrison, også fejre sit 25 års jubilæum som kapelmester i 2023.

Line Up:
Paul Harrison UK. Klarinet/Sopransax/Altsax.
Kevin Grenfell UK. Trombone/Vokal.
Marc Chain DK. Guitar/Vokal.
Søren Stausbøl DK. Piano/Vokal.
Peter Williams UK. Kontrabas.
Mikkel Find DK. Trommer.

Søndag d. 6. oktober 2024 kl. 13:00
Sisters of Jazz

Siden begyndelsen af 2014 har Sisters of Jazz turneret i Sverige, Danmark og Tyskland med “It’s All About the Ladies” – en hyldest til ”The Hidden Ladies of Jazz”; gemte og glemte kvindelige instrumen­talister, kompo­nister og tekstforfattere indenfor jazzen, som måske ikke rigtigt fik den opmærksomhed de fortjente, mens de levede, fx. Mary Lou Williams, Kay Swift, Nancy Hamilton, Dorothy Fields, Marian McPartland, Peggy Lee, Ann Ronell m.fl.

Søndag d. 3. november 2024 kl. 13:00
The Spirit of New Orleans

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet. 

Søndag d. 8. december 2024 kl. 13:00
Swingerklubben med Natascha Estrup

Når Swingerklubben går på scenen, er det hverken avantgarde, forfinet eller for de lærde! Det er derimod hyggeligt, velsvingende og udelukkende for den herligt gode stemning! Dygtige Natascha Estrup står med sin lune og udtryksfulde vokal i spidsen for dette lille tøf­fende orkester – og selvom det hovedsagligt er swing-musikken der fylder, bliver der også altid plads til en lille udenoms-affære med lidt blues, lidt bossa og et par folkekære danske viser! Og til de juleglade, finder vi selvfølgelig en dejlig håndfuld numre frem fra det hyggelige julerepetoire.

Sponsorer


Bliv medlem af Esbjerg City Jazzklub

og deltag i jazzarrangementerne på Dronning Louise i Esbjerg.

Jazzarrangementer i Esbjerg

Vi afholder 6 årlige jazzarrangementer i Esbjerg, Dronning Louise ved Torvet.


Copyright Ⓒ Esbjerg City Jazzklub - CVR. 40651683