Om Jazzklubben

En gruppe jazzinteresserede har taget initiativ til at stifte en forening, Dronning Louises Jazzklub, der har til formål at afholde jazzarrangementer i lokaler på første sal af Dr. Louise, som foreningen har lejet.

Ideen er opstået på grund af stor efterspørgsel efter jazz på Torvet i Esbjerg.

Jazzklubben satser på traditionel jazz – glad, swingende jazz med masser af liv og livsglæde leveret suverænt og professionelt.

I efteråret 2019 afholdes der 2 jazzarrangementer og derefter er der planlagt 6 årlige arrangementer i årene fremover.

Det bliver med glad jazz på udvalgte søndage fra kl. 13.00 – 15.30, og vi forventer, at initiativet også kan understøtte og bidrage til at skabe yderligere liv i Esbjergs Bymidte, også om søndagen.

Det er muligt at tegne medlemsskab af Dronning Louises Jazzklub, og alle medlemmer får reduceret pris på entre ved de enkelte jazzarrangementer.

Bliv medlem af Dronning Louises Jazzklub

og deltag i jazzarrangementerne, Dronning Louise i Esbjerg.

Jazz arrangementer i Esbjerg

Vi afholder 6 årlige jazzarrangementer i Esbjerg, Dronning Louise ved Torvet.