Jazzklubben

Foreningen, Dronning Louises Jazzklub er stiftet i juni 2019, og har til formål at afholde jazzarrangementer søndage 13:00 – 15:30 i perioden september til april.

Dronning Louises Jazzklub satser på traditionel jazz – glad swingende jazz med masser af liv og livsglæde leveret suverænt og professionelt.

Vi forventer at initiativet kan understøtte og bidrage til at skabe yderligere liv i Esbjergs bymidte.

Der afholdes minimum 6 årlige arrangementer om året. Det bliver med glad jazz på udvalgte søndage fra kl. 13.00 – 15.30 og vi forventer, at initiativet også kan understøtte og bidrage til at skabe yderligere liv i Esbjergs Bymidte, også om søndagen.

Det er muligt at tegne medlemsskab af Dronning Louises Jazzklub, og alle medlemmer får reduceret pris på entre ved de enkelte jazzarrangementer. Se under Bliv medlem

Der arbejdes pt. på samarbejde med andre jazzklubber omkring entre.

Bliv medlem af Dronning Louises Jazzklub

og deltag i jazzarrangementerne, Dronning Louise i Esbjerg.

Jazz arrangementer i Esbjerg

Vi afholder 6 årlige jazzarrangementer i Esbjerg, Dronning Louise ved Torvet.